Изградете мускули с вегетарианска диета и здравословно хранене

Красиво

Малцина знаят, че много хора, трениращи силови спортове са вегетарианци.Това твърдение разобличава широко известния мит, че месото е единственият възможен източник на протеини.

Мускули

Всеки е чувал твърдението, че храненето с много месни продукти е единственият начин да изградите мускули. От друга страна, как е възможно нещо, водещо до отнемането на живот, да бъде здравословно?

Съществува широко разпространено погрешно схващане, че е невъзможно да се придържате към вегетарианска диета и да оформите мускулите си. В действителност протеините са тези, които изграждат нашите мускули и за щастие има достатъчно източници на протеини, различни от месото. Хубавото е, че не трябва да бъдете сто процентов вегетарианец, защото можете да си набавите достатъчно количество протеини, хранейки се с яйца, сирене и млечни продукти, произвеждането на които не е свързано с убиването на животни.

Въпреки това, ако сте много чувствителен и не можете да понесете мисълта за бедните малки същества държани в пленничество, има и други възможности за вас, като соята и суроватъчните протеинови шейкове. Освен това има естествени и достъпни растителни източници на протеини, като бадемовите и ореховите ядки, които може да приемате натурални или да си приготвяте крем от тях!

, , , , , ,