Таблици с калории

Вкусно

Броенето на калории е един от най-популярните начини, които ни помагат да се храним здравословно. Не е нужно здравословната храна да бъде скучна или безвкусна.

Бедни на калории – богати на вкус

Хората често се притесняват, че приготвянето на ястия, които са с ниско съдържание на калории, означава да жертват вкуса.

Но това не е така. Повечето зеленчуци  не са калорични и можете да предложите ястие с храна, която не само ще задоволи стомаха, но също така и апетита на всички. Вие ще се забавлявате много в кухнята докато готвите съблазнителни ястия.

Позволете си да откриете истинския вкус на храната – зеленчуците и месото – без изкуствени сосове и добавки и може да се изненадате колко много вкус се крие в нея.

Нискокалоричното хранене не е нужно да бъде скучно. Можете да играете с много цветове и текстури от съставки – всеки ден все повече и повече от тях са на разположение на пазара за създаването на вкусни ястия.

Бедни на калории

Изкуството за намиране на алтернативи

Веднъж видите ли как някои храни имат наистина нисък брой калории и все още са пълни с хранителни вещества, свят на полезни и еднакво вкусни алтернативи ще се отвори за вас.

Вижте таблицата с калории и сравнете по-здравословни алтернативи с вашият обичаен избор.

За пример, подмяна на 3 супени лъжици майонеза с 1 супена лъжица майонеза и.

2 супени лъжици кисело мляко е един от най-лесните решения за намаляване на приема на калории без загуба на вкуса .

Вижте таблицата с калории долу и се насладете на готвенето на вкусни и здравословни ястия.

, , , , ,