• cooking

„Прегърни вкуса” с Bonduelle и Kikkoman

Вкусно

Какво става, когато съчетаем японските соеви сосове и маринати Kikkoman с френската традиция на зеленчуците на Bonduelle?

Получават се уникални рецепти с прекрасен вкус, родени във вихъра на кулинарен танц. Именно тази идея е вдъхновила промоцията “Прегърни вкуса”.
Ако желаете да участвате в промоцията, в периода от 2-22-ри февруари от магазин от веригата “Фантастико” следва да закупите поне един продукт с марка Bonduelle (Бондюел) и един продукт с марка Kikkoman (Кикоман). Следващата стъпка е да регистрирате кода и часа от касовата си бележка на интернет адрес http://www.bonapeti.bg/promo и веднага получавате шанса да спечелите тиган TEFAL D0780752 TASTY FRYPAN 30 см или WOK ТИГАН TEFAL A4521952 STUDIO WOK PAN, както и голямата награда Мултикукър – MULTICOOKER PHILIPS HD3167.

„Прегърни вкуса” с Bonduelle и Kikkoman

А най-хубавото е, че ще имате възможността да се наслаждавате на вкуса на висококачествените замразени и консервирани зеленчуци Bonduelle, както и на естествено ферментиралите соеви сосове и специални маринати на Kikkoman.

За повече информация относно промоцията ви препоръчваме да прочетете Общите условия, които може да намерите тук.