• recipe

Великденска Пролетна салата

  • 10 min
  • лесна
  • 4

Оценка на потребителите
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинги)
Loading...Loading...

Съвет: За да придадете специална нотка на ястието добавете няколко ивици бекон или прошуто, или няколко парчета синьо сирене. За кремообразно и много вкусно ястие ви препоръчваме да използвате готварска сметана с 32-35% мазини.

Съставки

200 г бейби спинак 400 г Пролетен микс 1 китка магданоз 2 стръка пресен лук 50 г орехи сол, пипер 200 мл дресинг Хиляда острова

Начин на приготвяне

Зеленчуковият Пролетен микс се сварява добре за 3 минути. Веднага след това изстудете зеленчуците в ледена вода за 10-15 секунди, отцедете ги добре и ги оставете на кухненска хартия или кърпа. Пресният лук се нарязан на фини колелца. Подбираме само свежите листенца спанак. Орехите се пекат в сух тиган докато покафенеят и стана хрупкави. Оставете ги да изстинат. Магданозът се измива и се нарязва на едро. Всички зеленчуци се смесват в голяма купа и се овкусяват със сол и пипер. Накрая добавете дресинг Хиляда острова и поръсете с нарязания магданоз.